Wat we doen en waar we goed in zijn..

Tegenwoordig maakt iedereen gebruik van digitale communicatie. Websites, App’s, E-mail, Social Media, Narrowcasting en Slimme telefoons zijn moderne hulpmiddelen om je doelgroep snel en doeltreffend te bereiken. Ermeco is gespecialiseerd in Digitale Communicatie.

Webdevelopment

Wij ontwikkelen en leveren responsive websites, webshops en app’s. De gerenommeerde WordPress CMS techniek is altijd up-to-date en houdt ‘t onderhoud eenvoudig.

InternetServices

Het belang van goede -hosting, -email en -domeinnamen wordt meestal zwaar onderschat. Ermeco kiest voor kwaliteit en beheert 24/7 haar eigen serverpark.

Narrowcasting

Informeer je bezoekers efficiënt en doeltreffend door middel van digitale beeldschermen. Dit moderne presentatie middel geeft je de mogelijkheid om je nieuws, aanbiedingen en acties opvallend “in beeld” te brengen. Ermeco levert een totaalconcept voor elk budget.

Nieuw: VoIP Telefonie

Bellen met VoIP is goedkoper en het biedt je veel meer functionaliteiten. Ermeco helpt je snel en goed op weg met deze nieuwe kostenbesparende vorm van telefonie. Neem contact op en ervaar de kwaliteit zelf.

SEO & Online marketing

De vindbaarheid van je bedrijf op internet is erg belangrijk. Ermeco helpt je met het bereiken van deze doelstelling.
De basis optimalisatie is overigens gratis bij een nieuwe website.

Service & Support

Bij Ermeco houden we van korte lijnen en een goede en persoonlijke support. Geen lange wachtrijen maar direct een medewerker aan de lijn. Bel ons gerust, we staan bekend om onze snelle service.

Klanten waarderen ons gemiddeld met een:

9,2

Nieuwsberichten

Vlieg jij binnenkort vanaf Schiphol? Grote kans dat je voorbij de Security, een van onze Digitale Info-zuilen passeert die wij recentelijk geleverd hebben. Ze zijn te herkennen aan de gekleurde smileys. Maak een foto en win een etentje bij Pretzels. Voor meer info over onze infozuilen met touchscreen: www.ermeco.nl/digitale-infozuil

Voor veel website bezitters is het de ergste nachtmerrie, ‘Mijn website is gehackt!’. Pagina’s en zorgvuldig geschreven artikelen worden vervuild door allerlei vreemde links, contactformulieren werken niet meer of nog erger je volledige site is geïnfecteerd en moet opnieuw ontwikkeld worden.

75% van je klanten wacht niet langer dan 40 seconden De meeste bedrijven denken dat ze prima bereikbaar zijn, echter niets blijkt minder waar. Onderzoek toont aan dat slechts 42% van de bedrijven in staat is om oproepen binnen 20 seconden te beantwoorden. 75% van de bellers weigeren om langer te wachten dan 40 seconden. […]

Wat zeggen onze klanten