Google Apps for Work

Google Apps for Work

Met Google Apps for Work heb je altijd alles bij de hand om op kantoor, thuis of onderweg te werken. Met Gmail is je een mail altijd gesynchroniseerd tussen je PC, tablet en smartphone. Deel gemakkelijk agenda’s en werk samen aan documenten met collega’s of partners. De eenvoudige webapplicatie zorg voor de nodige gebruikservaring is altijd up-to-date. Is het instellen toch nog een probleem? Ermeco neemt deze zorgen graag uit handen. We stellen je Google Apps for Work accounts in op alle PC’s, tablets en smartphones.

Gmail op het werk

Spambeveiliging een krachtige zoekfunctie en geintegreerde agenda’s van Gmail helpen je om meer gedaan te krijgen. Geavanceerde zakelijke functies zoals een beschikbaarheids garantie van 99,9%, geen advertenties en 30GB aan opslagruimte.

Al je files in de cloud

Sla je werkbestanden op in Drive, open ze vanaf elk gewenst apparaat en deel ze meteen met je teamleden. Je hoeft geen bijlagen meer te versturen of verschillende versies samen te voegen, alles zit veilig in de cloud.

Online Agenda

Wees meer met je werk bezig en minder met de planning ervan. Maak gebruik van deelbare agenda’s die naadloos samengaan met Gmail, Drive, Contacten, Sites en Hangouts, zodat je altijd weet wat je te wachten staat.

Google Hangouts

Houd contact met de mensen die uw bedrijf draaiende houden. Gebruik daar HD-video, spraak of tekst voor. U kunt zowel de reiskosten als reistijd reduceren en tegelijkertijd profiteren van alle voordelen van persoonlijk contact.

Je bestanden altijd en overal binnen handbereik

USB stick vergeten met dat belangrijke document? Dat is verleden tijd met Google Drive. Je bewaard al je bedrijfsgegevens veilig en op één centrale locatie. Het verzenden van grote bestanden (tot 10GB) is net zo min een probleem. Je stuurt ze met gemak via je bedrijfs Gmail account.

In Google Drive zijn al je files altijd up-to-date en je kunt ze ten alle tijden benaderen vanaf je PC, tablet of smartphone.

Productievere vergaderingen

Een afspraak samen plannen met collega’s of klanten, uitnodigingen ontvangen voor meetings of herinneringen voor een persoonlijke afspraak, je doet het allemaal in je Agenda. Neem deel aan een videovergadering via Hangouts. Deel je presentatie en bewerkt deze als een team allen vanuit je Gmail postvak IN.

Een team dat goed samenwerkt

Werk realtime samen aan documenten, spreadsheets of presentaties. Met de handige interface kunnen je collega’s zien wie er op welke plek aan het werk is. Maak direct notities bij je bestanden en beantwoord deze vervolgens in je email. Vanzelfsprekend wordt alles automatisch opgeslagen in Google Apps Drive en werkt iedereen altijd aan de nieuwste versie.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

We denken graag met je mee

Neem contact met ons op, we helpen je graag op weg om efficiënter te werken met je email, documenten en agenda vanuit de cloud oplossingen.