Narrowcasting

Narrowcasting, optimale communicatie in het digitale tijdperk

Met digitale beeldschermen communiceer je de juiste informatie op de juiste momenten naar jouw doelgroep.
Informatie via beeldschermen is sterk in opkomst, de mogelijkheden zijn eindeloos. Ermeco biedt betaalbare oplossingen voor elke situatie.

Narrowcasting by Ermeco

Ermeco levert en installeert al sinds 2006 Narrowcasting en heeft dus veel ervaring opgebouwd met Digitale Displays en videowalls.  Wij zijn een full-service bureau, Gedegen advies, levering hardware en software, content, installatiewerk en service. Slechts één aanspreekpunt voor alles.

Je hebt al een compleet systeem voor € 379,-

Narrowcasting hoeft niet duur te zijn. Ermeco heeft een groot aantal uitstekende “Low-Cost” oplossingen. Zoals ons Digital Showboard; Een LED display 22″(55cm) inclusief mediaspeler en software voor direct gebruik is er al voor  € 379,-

Professional Infodisplays

Onder de noemer Pro leveren wij ook maatwerk in Narrowcasting. Veel keuze in displays en mediaplayers voor specifieke toepassingen. Uitgebreide mogelijkheden in content planning, programmering en uitvoering. Altijd actueel door automatische updates.

Interactieve Touchscreens

Met een touchscreen wordt communicatie interactief. Gebruikers kunnen zelf het scherm bedienen en info verkrijgen. Breed inzetbaar op beurzen, scholen, kantoren, hotels en voor winkels als “Shop in the Shop” oplossing.

VideoWall displays

Videowalls als communicatie middel worden steeds populairder. Logisch, je bereikt er een groter publiek mee en de videowall is ook nog op een grotere afstand opvallend en goed zichtbaar. Leverbaar in alle afmetingen voor binnen- en buitengebruik.

Narrowcasting Specials

Ermeco levert ook speciale uitvoeringen zoals infozuilen voor binnen en buiten, self-service ordering systemen, glasprojectie, beamer projectoren, digitale koffiebar, digitale spiegels en 3D productpresentaties.