Digital Showboard

Digital Showboard, 22″ Plug ‘n Play voor slechts € 379,=

Spectaculair, Gemakkelijk en Betaalbaar!

Met dit moderne digitale info-display, heb je voor weinig geld een opvallend presentatiemiddel waarmee je echt kunt scoren. Je aanbiedingen, acties en mededelingen “rollen” letterlijk over het scherm, elke dag actueel en met gegarandeerd aandacht van klanten en bezoekers…

Welkomst teksten, demo’s, menu’s, openingstijden, koopzondagen, wegwijzers, alles kan erop!

Bediening op afstand via WiFi

Het Digital Showboard is niet alleen uitgerust met een mediaplayer, maar ook met WiFi en UTP. Hierdoor kan het scherm op afstand worden geprogrammeerd. Gemakkelijk om het programma aan te passen zonder aan het scherm te komen.

Overal te plaatsen

In de etalage, de entree, in de showroom of bij producten. Ook ideaal voor (hotel)-recepties, beurspresentaties of ontvangstruimten.

Leverbaar in 4 beeldmaten

De Digitale Showboards zijn verkrijgbaar met display formaten van 10″, 22″, 32″ en 40″. Daarnaast zijn ze zowel landscape alsook in portret modus te gebruiken.

Digital showboard Ermeco

Direct te gebruiken

Het Ermeco Digital Showboard is laag geprijsd en direct gebruiksklaar. Het omvat behalve het LED-display, ook een ingebouwde mediaplayer en een groot aantal sjablonen.
Je kunt direct aan de slag. Deze digitale verkoper, is altijd en overal inzetbaar, ook na sluitingstijd. Jouw boodschap komt beter over met een “Digital Showboard”.

Benieuwd hoe het er uit ziet?

Wil je weten hoe de informatie op jouw Digital Showboard er uit kan zien? Bekijk dan enkele van de onderstaande content blokken die we als abonnement aanbieden om jouw programma nog interessanter te maken.

Prijzen en extra’s

Prijzen, accessoires en meer info:

Benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen?

We denken graag met je mee

Neem contact met ons op, we helpen je graag op weg naar een succesvolle Narrowcasting presentatie.

prijzen excl. btw