Digitale Makelaars presentatie

“Betere en betaalbare presentatie middelen voor makelaars…”

Een professionele presentatie met een beeldscherm valt beter op en biedt meer gebruiksgemak.

Ermeco biedt sinds dit voorjaar een modern digitaal info-display met ingebouwde mediaplayer. Door middel van onze “makelaars-module” uitstekend geschikt voor een dynamische presentatie van onroerend goed.

Automatische updates

Het hele systeem wordt op afstand aangestuurd. Het scherm geeft in bewegende beelden foto’s, films, tekst en prijs weer van het woning aanbod. Elke dag actueel en met gegarandeerd aandacht van klanten en bezoekers…

4 verschillende beeldformaten, overal te plaatsen

Dit “Digital Showboard” is overal gemakkelijk te plaatsen, in de etalage of op kantoor. Ook ideaal voor beurspresentaties of ontvangstruimten. Leverbaar in 4 display formaten van 10″, 22″, 32″ en 40″. Daarnaast zijn ze zowel landscape alsook in portret modus te gebruiken.

Tablet formaat tot 42″ scherm vanaf € 299,-

Direct te gebruiken, geschikt voor WiFi

Het Ermeco Digital Showboard is direct gebruiksklaar en uitgerust met WiFi. Alleen de stekker in het stopcontact, programma kiezen en je kunt direct aan de slag. Deze digitale verkoper, is altijd inzetbaar, ook na sluitingstijd.

Beheren op afstand

Het programmeren van dit systeem is heel eenvoudig en kan vanaf elke willekeurige plek met internet toegang met behulp van ons Webbased Content Management systeem.

Ook is het mogelijk om een koppeling te maken met je eigen – of landelijke- huizen database zodat volautomatisch het gewenste woningaanbod wordt ingeladen en getoond.

Een licentie voor beheer toegang op afstand: 29,- p.mnd.

Het Digital Showboard leveren wij in 4 beeldformaten klik op een afbeelding voor meer info:

Prijzen, accessoires en meer info

Benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen?

We denken graag met je mee

Neem contact met ons op, we helpen je graag op weg naar een succesvolle Narrowcasting presentatie.

prijzen excl. btw