Narrowcasting PRO

Narrowcasting PRO: de projectmatige aanpak

10 jaar ervaring

In situaties waarbij een meer projectmatige aanpak is vereist, spreken we bij Ermeco van Narrowcasting PRO.

In de afgelopen 10 jaar hebben we veel ervaring opgedaan in zeer uiteenlopende projecten. Daardoor weten we precies voor elke situatie de beste oplossing te bieden, met in acht neming van budget en duurzaamheid.

één aanspreekpunt voor alles

Ermeco is de ideale partner voor je Narrowcasting project, wij adviseren en plannen, leveren en installeren, ontwerpen templates en programmering en na oplevering service, nazorg en het beheer op afstand. Uiteraard alles in nauw overleg en overeenstemming met jou als opdrachtgever.

1 scherm of 100 schermen

Het maakt voor ons niet uit of een project veel of weinig displays omvat, elk project wordt door ons met evenveel zorg en aandacht omgeven. Met onze Content Manager console kun je “Real-Time” een onbeperkt aantal displays waar ook ter wereld aansturen en beheren.

Displays en Mediaplayers

Wij leveren LED schermen in alle denkbare beeldmaten voor verticale en horizontale opstelling van de merken LG en Samsung. Voor onze projecten adviseren wij de speciale professionele uitvoeringen, geschikt voor continue gebruik.

De mediaplayers, stevige computers van industriële kwaliteit, zorgen voor aansturing van de displays. Op één mediaplayer kunnen meestal meerdere beeldschermen tegelijk worden aangesloten.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

We denken graag met je mee

Neem contact met ons op, we helpen je graag op weg met een succesvol Narrowcasting project.

prijzen excl. btw