Touchscreen displays

Meer interactie met Touchscreen Displays

Interactieve communicatie

Een touchscreen is een beeldscherm waarmee de gewenste informatie wordt opgeroepen door het scherm aan te raken. We zien de laatste jaren een sterke opkomst van touchscreens, niet alleen in smartphones en tablet computers, maar ook in groot formaat voor zeer uiteenlopende toepassingen.

Omnitapps-on-Touchkiosk

Breed inzetbaar

Ermeco levert touchscreens als infopanelen, kiosk- en infozuilen, digitaal schoolbord en presentatiewanden. Ze zijn breed inzetbaar op beurzen, scholen, kantoren, hotels en in winkels als “Shop in the Shop” oplossing. Leverbaar in alle denkbare formaten van mini iPad “bij het schap” tot heel groot voor groepspresentaties.

Multitouch Displays en Digibord

“Multitouch” schermen kunnen door meer mensen gelijktijdig worden bediend, hetgeen enorme mogelijkheden biedt voor gebruik op scholen, vergaderingen, bibliotheken en dergelijke. Zij kunnen hangend aan de wand, maar ook vlak als tafel worden gebruikt. Vraag ons om een demonstratie.

Touchscreen Software

Om alles uit je Touchscreen te halen, levert Ermeco natuurlijk ook de noodzakelijke software lees: Software Oplossingen

13 inch_touch android

Touchdisplays al vanaf € 249,-

Touch-schermen zijn er in vele beeldmaten vanaf 7″ (18 cm) tot 110″ (280 cm) en alles daartussen in. Zie onze prijslijst hieronder.

Digitale Informatiezuilen

Op steeds meer plaatsen zie je ze verschijnen; binnen en buiten, met en zonder touchscreen. Er bestaan veel uitvoeringen en mogelijkheden. Lees meer over digitale informatiezuilen.

173434310-1024x683

Prijzen en extra’s

Hieronder vindt je de prijzen en bestel mogelijkheid van onze modellen van 7″ t/m 55″.

Benieuwd wat een Touchscreen voor je kan betekenen?

Neem dan contact met ons op

We denken graag met je mee om Touchscreen zo effectief mogelijk in te zetten binnen je bedrijf. Neem contact met ons op dan bespreken we graag de mogelijkheden.

prijzen excl. btw