Webdesign & Online Marketing

Webdesign en Online Marketing

De toepassingen en ontwikkelingen op Internet gebied zijn de laatste jaren enorm toegenomen. Modern Webdevelopment omvat tegenwoordig niet alleen traditionele websites, maar ook webshops, zoekmachines, online marketing en allerlei applicaties voor PC’s laptops en mobiele apparaten.
Bij Ermeco vindt je het allemaal.

184465172-b-1024x360
icon-pig

Budget WordPress Website. Tijdelijk voor slechts €199,-

Heb je een beperkt budget en wilt toch een professionele website? Dan is onze “Budget WordPress website” de ideale oplossing. Voor slechts €199,-  en binnen 48 uur heb je al een professionele, volledig werkende website met alles erop en eraan.

146100410-b-1024-360
icon-wordpress

WordPress Webdesign PRO

Ermeco ontwikkelt al meer dan 10 jaar moderne en effectieve  WordPress websites op maat. Door deze ruime ervaring kennen we ‘s werelds populairste CMS systeem van binnen en van buiten. We volgen  voortdurend alle updates en de laatste nieuwe trends en technieken.

165303260-b-1024x360
icon-woocommerce

WooCommerce Webshop vanaf €399,-

De online verkoop van producten groeit enorm. Wil jij ook een webshop? Dan moet je bij Ermeco zijn. Wij leveren het bekende WooCommerce als basis voor webshops. Deze software heeft zich reeds lang bewezen als erg compleet en gebruiksvriendelijk.

159957470-b-1024x360

E-mail Marketing en Nieuwsbrieven

Email marketing is een goede manier om je klanten betrokken te houden bij je bedrijf of producten. Aansprekende email sjablonen zorgen ervoor dat je mailing ook daadwerkelijk succesvol is. Uiteraard kun je zelf e-mails opstellen, campagnes maken en versturen. Na verzending is het succes van je gehele campagne te nauwkeurig te volgen.

126278531-b-1024-360

Zoekmachine Optimalisatie

Als je wilt dat je website beter scoort bij zoekmachines zoals Google, dan moet hij daarvoor speciaal worden ingericht. Dit werk heet zoekmachine optimalisatie (SEO). Ermeco weet alles van Pageranking, Linkbuilding, Zoekwoorden, Analyses, e.d. kortom de totale aanpak. Er zijn meerdere optimalisatie niveaus mogelijk.

wpplugin-b-1024-360

WordPress Plug-ins

Voor WordPress websites zijn er vele uitbreidingsmodules beschikbaar voor specifieke functies. Deze “Plug-ins” kunt u door Ermeco laten installeren en testen. Er zijn plug-ins om uw website uit te breiden met b.v. een webshop, formulieren, statische gegevens van Google Analytics  e.d. Heeft u specifieke wensen dan neem contact met ons op.