Email marketing

MailChimp e-mail marketing

Ermeco gebruikt Mailchimp voor het maken van email campagnes. Met dit systeem kun je eenvoudig zelf nieuwsbrieven samenstellen op basis van je eigen sjablonen. Emailadressen zijn te importen vanuit Excel of via een adresboek. Vervolgens kun je ontvangers overzichtelijk indelen in segmenten die apart gemaild kunnen worden.

MailChimp voldoet aan de regels van de nieuwe Telecomwet op Email Marketing middels een zogenaamde opt-in en opt-out regeling. Doordat je campagnes via aparte mailservers verlopen bestaat er tevens geen risico dat je reguliere mail aangemerkt wordt als spam.

Na verzending van je mailing ontvang je een uitgebreide rapportage van de statistieken. Hierin worden onder andere het aantal geopende mails en clicks bijgehouden. Met deze rapportages kun je vervolgens de volgende campagne weer verder verbeteren.

Start vandaag nog met succesvolle email marketing

Email marketing is een goede manier om je klanten betrokken te houden bij bedrijf of producten. Met aansprekende email sjablonen zorg je ervoor dat je mailing ook daadwerkelijk succesvol is. Uiteraard kun je zelf emails op te stellen, campagnes te maken en versturen. Na verzending is het succes van je gehele campagne te nauwkeurig te monitoren.

Interactieve grafieken

Met de interactieve grafieken krijg je een goed inzicht hoeveel emails er afgeleverd zijn, welke ontvangers je mailing geopend hebben en op welke links is geklikt. Je kunt de groei van je lijst volgen en leren om je volgende verder te verbeteren.

Trends in de gaten houden

MailChimp laat je de laatste trends zien over je mailinglijst. Emailadressen die verouderd of niet meer in gebruik zijn worden automatisch verwijderd. Daarnaast worden de prestaties van je mailing (anoniem) vergeleken met andere bedrijven in dezelfde branche.

Opt-in / Opt-out

Verstuur correcte mailings met een mogelijkheid om uit te schrijven. MailChimp laat je zien wie zich uitschrijft en wat de reden is. Daarnaast houden we de emailadressen bij zodat het niet mogelijk is dat per ongeluk toch nog ongewenst mail ontvangen.

E-mail sjablonen

Tijdens de ontwikkeling van een email sjabloon houden we rekening met de bestaande huisstijl van jouw bedrijf. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de ontvanger. De sjablonen worden altijd responsive uitgevoerd zodat je bericht in de diverse email programma’s -maar ook op mobiele telefoons- goed zichtbaar is.

Benieuwd wat we kunnen betekenen?

We denken graag met je mee

Bij Ermeco denken we graag met je mee. Wil je graag je eigen email marketing campagne starten, maak een vrijblijvende afspraak zodat we kunnen laten zien wat we voor jou kunnen betekenen.