Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

De vindbaarheid van je website is voor je bedrijf van groot belang. De juiste uitvoering van SEO wordt bepaald door een drietal factoren; Inhoud, techniek en de populariteit van je website. Een combinatie van deze drie betekend echter niet dat je ook bovenaan in de zoekresultaten staat.

Zoekmachine vriendelijke opbouw

Het is belangrijk dat zoekmachines een website gemakkelijk kunnen analyseren. Het WordPress CMS is standaard uitgerust met een gestructureerde code. Daarnaast kunnen we de SEO resultaten verbeteren door zoekwoorden terug te laten komen in de Titels, teksten, subkoppen en URL van je website. Deze werkzaamheden zijn inbegrepen bij de ontwikkeling van een nieuwe website.

Zoekwoorden analyse en optimalisatie

Wil je hoog scoren in zoekresultaten? Dan is het gebruik van de juiste zoekwoorden essentieel. Via een concurrentieanalyse achterhalen we welke woorden goed werken bij je concurrenten. Daarnaast kunnen we met een zoekwoorden analyse ook onderzoeken welke woorden voor jouw website interessant zijn. Wanneer het belangrijk is om een selectief aantal woorden goed te scoren richten we daar aparte landingspages voor in.

PageRank en Linkbuilding

PageRank is een methode om websites te waarderen naar populariteit. Een hogere pagerank zorgt daarbij voor een beter resultaat bij relevante zoekopdrachten. Door links op belangrijke plekken te maken naar je website kun je de PageRank verhogen.

Alvast zelf aan de slag?

Bedenk dat SEO specialistisch werkt is en verschillende valkuilen heeft. Wanneer je zelf wilt beginnen met het verbeteren van de vindbaarheid van je site raden we aan om eerst de SEO handleiding op de website van SEOguru te lezen.

Download PDF leaflet

Bekijk onze PDF leaflet met alle informatie over Zoekmachine Optimalisatie bij Ermeco.

Benieuwd wat wij voor je website kunnen betekenen?

Ermeco is specialist op het gebied van zoekmachine optimalisatie.

Neem contact met ons op ten aanzien van de zoekmachine optimalisatie voor je website. We analyseren samen de wensen en maken een plan van aanpak om deze te bereiken.