Contactgegevens

Contact gegevens en bereikbaarheid van Ermeco

Op zoek naar onze contact gegevens? Ermeco is bereikbaar en servicegericht! Mocht je vragen hebben, mail ons dan gerust even op info@ermeco.pro of bel ons op 046 – 202 11 02. We staan je dan altijd graag even persoonlijk te woord.

Bel ons gerust of mail je vragen naar helpdesk@ermeco.pro

Openingstijden

Ma t/m Vr van 9.00 – 18.00 uur

Adresgegevens

Pastoor Bastinstraat 2
6142 BK Einighausen – Sittard

Gegevens

KvK: 14065998
BTW: NL81.53.12.167.B01
IBAN: NL85RABO0147667445 

Beoordelingen

Moccup Webdesign
Moccup Webdesign

5 out of 5 stars

6 maanden geleden geplaatst

Ermeco is een zeer snel, bertrouwbaar en betaalbaar bedrijf. Altijd goede service en fijn contact. Mijn ervaringen m.b.t. webdesign en hosting zijn buitengewoon uitstekend, een echte aanrader dus! Ceryl Claassens - Moccup.

Paul Aben
Paul Aben

5 out of 5 stars

5 maanden geleden geplaatst

Na een gedegen offerte traject hebben we bij TSG Group de beslissing genomen om een nieuwe telefooncentrale via Ermeco aan te schaffen.

Omdat nogal wat negatieve verhalen de ronde doen over de kwaliteit van VOIP is er door TSG en Ermeco extra tijd gestoken in het voortraject om alle punten vooraf te checken en te zorgen dat alles goed is voorbereid.

Na een dag installatie en testen zijn we op een maandagochtend van provider gewisseld. binnen 1:30 minuten was de verbinding weer actief en TSG bereikbaar. echt top! de centrale werkt goed en iedereen is weer bereikbaar. zelfs de bestaande interne nummers hebben we gewoon kunnen behouden zodat de medewerkers niet aan een nieuwe telefoonlijst hoeven te wennen.

Nu een maand later werkt alles nog steeds feilloos zoals bij de oplevering.
ik kan dan ook niet anders zeggen dat ik heel erg tevreden ben over het resultaat en de service die Ermeco levert.

Met vriendelijke groet,

Paul Aben
Manager Facility & Protoshop @TSG Group

Berry Janssens
Berry Janssens

4 out of 5 stars

6 maanden geleden geplaatst

Ermeco is een bedrijf dat ons goed en vakkundig helpt bij het bouwen van een nieuwe website. De lijnen zijn kort en we worden direct geholpen wanneer dit nodig is. Wij zeggen vooral:"ga zo door!"

Wil jij ook een beoordeling schrijven? Dat kan eenvoudig via de Google+ pagina van Ermeco. Klik op “Een review schrijven” en laat je beoordeling achter.