VoIP Telefonie

VoIP telefonie

VOIP telefonie is hét alternatief voor de gewone telefoonverbinding. Ideaal voor bedrijven en particulieren.
Het is goedkoper, moderner en biedt meer mogelijkheden. 

144544808-b-1024x360

Wat is VoIP Telefonie

VoIP betekent Voice over IP, oftewel bellen via je internet verbinding die je toch al hebt. Het bellen zelf verloopt precies zoals je gewend bent, ook als de ander geen VoIP aansluiting heeft.
Bellen met VoIP biedt veel extra voordelen, zoals kostenbesparing, kwaliteit en betrouwbaarheid en extra functies.

164870834-b-1024x360

Voordelen van Ermeco VoIP Telefonie

VoIP bellen is niet alleen goedkoper, maar je belt onderling ook gratis. Je telefoon is altijd bereikbaar en flexibel schaalbaar.

Met onze online beheersmodule pas je gemakkelijk je openingstijden of belplan aan en stel je voicemail naar email in en uiteraard behoud je het vertrouwde telefoonnummer.

155804069-b-1024x360
icon-pig

Bespaar minimaal 30% met VoIP Telefonie

Stap vandaag nog over op VoIP bellen bij Ermeco en bespaar minimaal 30% op je huidige belkosten, vergelijk dit maar eens:

  • Vaste kosten € 7,- p/mnd
  • Vast 2,2 ct/min./Mobiel 8,9 ct/min.

Gesprekken per seconde (niet per minuut) prijzen zijn excl. BTW

voipdash-b-1024x360

Veel functionaliteiten

VoIP telefonie bevat heel veel extra functionaliteiten en speciale modules, waarvan er een groot aantal gratis zijn inbegrepen bij ons basis abonnement:

  • flexibel doorschakelen
  • click to dial
  • voicemail naar email
  • online beheer en statistieken
  • filteren en blokkeren
  • verkorte nummers

112692412-b-1024x360

Installatie van je VoIP

De installatie van een VoIP telefoon is zeer eenvoudig en kun je gemakkelijk zelf doen. De verbinding wordt door ons van te voren voorbereid en ingesteld, dus met het inprikken van je basisstation is de installatie actief.

Laat je het toch liever door ons doen? Geen probleem, we komen het graag werkend opleveren en hanteren zeer lage installatie tarieven.

de410ip-b-1024x360

Telefoons en andere apparatuur

Voor VoIP bellen heb je een geschikt toestel nodig. Er is een enorme keuze IP en Dect toestellen in alle prijsklassen. Ermeco is officieel dealer van het bekende Duitse kwaliteitsmerk Gigaset. We hebben een grote keuze in snel leverbare toestellen en basisstations geschikt voor het midden- en kleinbedrijf.