Narrowcasting software

Je eigen narrowcasting programma in een handomdraai

Voor het beheren van je Narrowcasting installatie en schermen levert Ermeco natuurlijk ook de benodigde software in kant en klare Web-based oplossingen. Hiermee maak je zonder al teveel moeite, een aantrekkelijk en interessant programma voor jouw scherm(en).  Wij leveren twee gerenommeerde narrowcasting software oplossingen; Scala en Pixid Control. Naar gelang de aard van het project en jouw wensen daarin, zullen wij je adviseren voor de juiste keuze.

buienradar

Toverland bumper

Twitter en Facebook berichten

Optimale flexibiliteit, snelheid en controle

De door ons geleverde Narrowcasting software is zeer gebruiksvriendelijk en doordacht. Het zijn zgn. “webbased” oplossingen waarmee je overal, waar internettoegang is, veilig kunt inloggen en je schermen waar ook te wereld, kunt bedienen en aansturen.

Beheer via de Content Manager

Eenmaal ingelogd kom je terecht bij de ContentManager, hierin beheer je al jouw beeldschermen, waar deze zich ook bevinden. Ook bewerk je hier je berichten, met teksten, foto en video, en zet je deze in de afspeellijst. Tenslotte doe in het plangedeelte de afspeellijsten toewijzen aan een of meer schermen en geef je aan op welke datums en tijdstippen de afspeellijsten moeten worden getoont.

Content, Sjablonen en Templates

Voor het gemakkelijk zelf maken van fantastisch uitziende presentaties kun je gebruik maken van de diverse meegeleverde templates en sjablonen. Door het simpelweg toevoegen van jouw logo, teksten en foto’s maak je in een handomdraai de mooiste animaties.

Externe content

PixidControl wordt geleverd met een zeer rijk en compleet pakket “externe content”. Hiermee kun je in uiteenlopende situaties een gevarieerd programma gewoon bij elkaar klikken. Denk aan weer en verkeer, entertainment, sport, newsroom, RSS feeds, video en social media.

Opvallend en digitaal presenteren is helemaal van deze tijd...

We denken graag met je mee

Neem contact met ons op, we helpen je graag op weg naar een succesvolle Narrowcasting presentatie.